AMDSTIP

Switch to desktop Register Login

Почетна Фиксна цена
Избери само едно од понуденитеСелектирајЦена
Задолжително селектирај ја фиксната цена а потоа селектирај ги останатите вредности со избор на истите од подолу наведените категории според вашето возило.Добиената цена е со точност од 95%.За подетални информации за наплатата и износот на техничкиот преглед, ве молиме контактирајте не!
2104МКД
Вкупно од категоријата "Почетна Фиксна цена" : 0МКД
Патен фонд
Избери само едно од понуденитеСелектирајЦена
До 900 см3
730МКД
Од 901 см3 до 1350 см3
1030МКД
Од 1351 см3 до 1800 см3
1530МКД
од 1801 см3 до 2500 см3
2040МКД
од 2501 см3 до 3150 см3
3040МКД
од 3150 см3 па нагоре
4050МКД
Вкупно од категоријата "Патен фонд " : 0МКД
Комунална такса
Избери само едно од понуденитеСелектирајЦена
До 1000 см3
50МКД
Од 1000 см3 до 1300 см3
80МКД
Од 1300 см3 до 1500 см3
100МКД
од 1500 см3 до 1800 см3
300МКД
над 1800 см3 па нагоре
400МКД
Вкупно од категоријата "Комунална такса" : 0МКД
Екологија
Избери само едно од понуденитеСелектирајЦена
од 22 kw до 33 kw
90МКД
од 33 kw до 44 kw
100МКД
од 44 kw до 55 kw
110МКД
од 55 kw до 66 kw
130МКД
од 66 kw до 84 kw
150МКД
од 84 kw до 100 kw
170МКД
од 100 kw па нагоре ...
210МКД
Вкупно од категоријата "Екологија" : 0МКД
Регистрацијата на вашето моторно возило изнесува вкупно : 0МКД


Powered by IPrice

Copyright:Amd Stip © 2012 | webdesign by: Info Media

Top Desktop version